Dorin-Alexandru-Ghiran.jpg

In perioada 6-7 noiembrie voi alerga pentru a sustine cauza MagiCamp, proiect care sustine dezvoltarea spatiului de joaca special construit pentru copii diagnosticati cu cancer sau cu dizabilitati fizice (construirea unui panou vertical pentru catarari, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitatie, pictura, sport, teatru, cantat la tobe). Toate aceste activitati ii vor ajuta pe copii sa isi creasca increderea in propriile forte, independenta si interesul fata de construirea de prietenii noi si participarea la diferite activitati sociale. Pentru multi dintre copii aceasta este prima experienta a unei tabere, iar pentru cei cu o stare grava, aceasta ar putea fi, din nefericire, singura tabara la care vor merge vreodata.

Am inceput sa alerg in urma cu 5 ani pentru ca imi place foarte mult stilul de viata activ, sa fac sport, sa imi depasesc limitele si ma bucur foarte mult sa pot contribui la dezvoltarea spatiului de joaca al MagiCamp.

Cred ca inainte de toate este necesar sa realizam ca doar printr-o atitudine colectiva, prin a fi uniti, prin a constientiza cat de importanta este contributia fiecaruia dintre noi, putem ajuta la dezvoltarea taberei MagiCamp.

Asa cum fiecare dintre noi este responsabil pentru alegerile facute, trebuie sa aratam ca ne pasa si de problemele comunitatii in care traim si sa fim pregatiti sa ne implicam in campanii umanitare, precum sprijinirea nevoilor copiilor diagnosticati cu cancer sau cu dizabilitati fizice.

In acelasi timp, cu totii trebuie sa stim ca pentru a putea cere sa fim ajutati, trebuie sa ajutam si noi la randul nostru.

Fiecare gest al nostru conteaza!

Va multumesc anticipat,
Dorin Ghiran

Dorin Alexandru Ghiran

Runman

MagicampCharity Cause: MagiCAMP

More about this cause

€ 109 donated so far Donation Goal  € 150

Latest Donations

# Date Donor Country Amount donated
1 2017/11/13 Sebastian Florica Romania Romania € 22
2 2017/11/12 Mihai Schiau Romania Romania € 22
3 2017/10/27 Felicia Bourceanu Romania Romania € 65

©2019 1000km Balkan Charity Challenge. All Rights Reserved! Web Agency Kaya pro Ltd.

Search