1000 km Balkan is a cross-border endurance sport and charity event. It lasts for 11 days combining biking and running of near 100 km per day on average without interruption.

Image Alt

Dorin Alexandru Ghiran

Salutare,

In perioada 28-29 octombrie voi alerga la 1000 Km Balkan Charity Challenge 2019 pentru a sustine cauza MagiCamp, tabara pentru copii diagnosticati afectiuni grave.

In tabara exista un panou vertical pentru catarari, tiroliana, se trage cu arcul, se merge la caluti si se picteaza. Pana la anul organizatorii taberelor isi propun sa mai ridice un nou corp de cladire la Branesti.

Toate aceste activitati ii ajuta pe copii sa isi creasca increderea in propriile forte, independenta si interesul fata de construirea de prietenii noi si participarea la diferite activitati sociale. Pentru multi dintre copii aceasta este prima experienta a unei tabere, iar pentru cei cu o stare grava, aceasta ar putea fi, din nefericire, singura tabara la care vor merge vreodata.

Am inceput sa alerg in urma cu 7 ani pentru ca imi place foarte mult stilul de viata activ, sa fac sport, sa imi depasesc limitele si ma bucur foarte mult sa pot contribui la constructia unui nou corp de cladire in MagiCamp.

Cred ca inainte de toate este necesar sa realizam ca doar printr-o atitudine colectiva, prin a fi uniti, prin a constientiza cat de importanta este contributia fiecaruia dintre noi, putem ajuta la dezvoltarea taberei MagiCamp.

Asa cum fiecare dintre noi este responsabil pentru alegerile facute, trebuie sa aratam ca ne pasa si de problemele comunitatii in care traim si sa fim pregatiti sa ne implicam in campanii umanitare, precum sprijinirea nevoilor copiilor diagnosticati cu cancer sau cu dizabilitati fizice.

In acelasi timp, cu totii trebuie sa stim ca pentru a putea cere sa fim ajutati, trebuie sa ajutam si noi la randul nostru.

Fiecare gest al nostru conteaza!

Dorin Alexandru Ghiran
Bikeman / Runman / Single day
CHARITY CAUSE: MagiCAMP

More about this cause

€ 117 donated
Donation goal € 150.00
5 donations
78%
 

Latest Donations

Date Donor Country Amount donated
1 31.10.2019 Anonymous Romania €6
2 30.10.2019 Anonymous Romania €63
3 24.10.2019 SCHIAU MIHAI Romania €10
4 18.10.2019 Anonymous Romania €6
5 18.10.2019 Anonymous Romania €31